Shows

simple site creator
Mobirise

Annie hou jij mijn tassie effe vast

Deze Cabaret Show gaat over jullie! Annie weet ‘het Een en Ander’ over haar publiek en gaat tijdens de act wat navraag doen om te bekijken of dit allemaal klopt. Want is elke gezelschap wel een afspiegeling van de maatschappij? Zijn we allen kuddedieren en diep van binnen allemaal hetzelfde? Of komt er (eindelijk) een groep die wel verschilt in Doen en Denken?

Mobirise

Teckel je probleem

Deze Cabaret One Woman Show gaat over jullie! Annie weet ‘het Een en Ander’ over de problematiek op jullie werkvloer en probleempjes die er zijn onder haar publiek maar deelt ook haar eigen problemen met u! Ze gaat tijdens de act wat navraag doen om te bekijken welk probleem bij wie past en of je een probleem kúnt aanpakken? Is datgene wel op te lossen of ‘om-te-denken’? En is deze zaal een afspiegeling van de maatschappij met precies dezelfde problemen als de vorige?

Annie hou jij mijn tassie effe vast

Met een Lied en een Lach haalt Annie het beste in u (en haarzelf) naar boven. Het publiek leert elkaar binnen mum van tijd wat beter kennen, ook omdat Annie leuke snuisterijen weggeeft die ze in de Kringloopwinkel vond (en die precies bij u blijken te passen!?).

Wie wil er nu niet een Gratis Prijsje winnen?

Vanuit StandUp Comedy wordt u meegenomen (en soms lichtelijk ‘uit de comfortzone’ gehaald) omdat Humor dat met je doet. ‘Je moet immers ook dingen doen die je leuk vindt om te doen en niet alleen omdat je er goed in bent’, aldus Annie.

Een show die gaat over (uw) Dromen en deze (soms wel, soms niet..) waarmaken.

—————————————————————

U ontvangt vooraf een vragenlijst voor het gezelschap dat de Show gaat bijwonen. Daarnaast wordt er om aanvullende informatie gevraagd (bijv. namenlijst van de gasten en wetenswaardigheidjes/hobby’s/functie e.d.).
Vervolgens wordt de act hierop geschreven. De ‘prijsjes’ die Annie weggeeft zijn ook uitgezocht n.a.v. de vragenlijst.

*Zo ontvangt (bijvoorbeeld) degene die ‘nooit een Blad voor de Mond’ neemt, een zilveren schaaltje in de vorm van een Blad met daarop wat Bonbonnetjes. Er is soms ook een Troostprijs, een Geluksprijs of een Poedelprijs.

Het repertoire wordt ook afgestemd op het evenement en het publiek.

*Zo zong Annie eens: ‘het is weer voorbij die mooie zomer’ in September voor de vaste gasten van Camping International in Ouren (BE). ‘Peter, ik vertrouw je voor geen meter’ voor een werknemer van de FIOD met de naam Peter en ‘Country Roads’ voor een Line Dance vereniging (dat laatste al dansend in een rijtje).

Ieder evenement of gelegenheid is anders en daarom is deze interactieve muzikale show geschikt voor ieder gezelschap; het past namelijk altijd!

Annie start samen de boel op met een liedje, schud de boel vervolgens wakker met een leuk nummertje en sluit deze unieke act af met een dansje en een knipoog.

N.B. Vele bedrijven of instellingen willen graag hun werknemers of leden iets schenken. Deze relatie-geschenken (bijv. jubileum/opening/kerst/nieuwjaar) kunnen in deze show meegenomen worden. Dit gebeurt in de vorm van een tombola/loterij.

*Zo ontving er al eens een hele zaal de ‘Duik-met-Annie-de-Koffer-in’ prijs. Dat was een, u raadt het al; voor iedereen een vliegtuigkoffer op wieltjes.

U kunt me vrijblijvend een mailtje sturen voor meer informatie en mijn beschikbaarheid.

Mobirise

Teckel je probleem!

Hoe reageert u op dé oplossing die wordt aangedragen? Zijn we allemaal diep van binnen hetzelfde: simpele zielen met geen of juist grote problemen?
Of komt er (eindelijk) een groep die wel verschilt in Doen, Denken en Oplossen!?!

Met een Lied en een Lach haalt Annie de doemdenker in u (en haarzelf) naar boven en buigt dit langzaam om tot positieve omdenkers! Ze heeft dan ook een Doosje met alle antwoorden en een Boek met alle oplossingen.

Het publiek leert elkaar binnen mum van tijd wat beter kennen en Annie maakt Korte Metten met haar eigen probleem.

Vanuit StandUp Comedy wordt u meegenomen (en soms lichtelijk ‘uit de comfortzone’ gehaald) omdat Humor dat met je doet. Omdat er eigenlijk maar 1 manier is om onze problemen het hoofd te bieden: bekijk het eens van de andere (humoristische) kant.

Aan het einde van de show wint (de verliezer?) een handig boekje van het welbekende ‘Omdenken’ : ‘kijk-denk-creeër’ (Berthold Gunster) en soms deelt Annie nog meer prijzen uit; wat dacht u van de ‘Als-Sneeuw-Voor-de-Zon-Prijs’ ? Of u wint een Complimentje; dat lost ook al vaak een hoop ellende op.

Een show die gaat over (uw) Problemen en deze (soms wel, soms niet) oplossen!

*let op: de show bevat veel luchtige, gezellige, muzikale momenten, want de meeste problemen van Annie blijken toch bijzaak. Die van u ook?

———————————————————

U ontvangt vooraf een vragenlijst voor het gezelschap dat de Show gaat bijwonen. Daarnaast wordt er om aanvullende informatie gevraagd. (bijv. namenlijst van de gasten en wetenswaardigheidjes/hobby’s/functie e.d.)
Vervolgens wordt de act hierop geschreven.
Het repertoire wordt ook afgestemd op het evenement en het publiek.

Ieder evenement of gelegenheid is anders en daarom is deze interactieve muzikale show geschikt voor ieder gezelschap; het past namelijk altijd! Deze show is ook als Workshop te volgen: kijk bij Workshops op deze site.

N.B. Veel bedrijven of instellingen willen graag hun werknemers of leden iets schenken. Deze relatie-geschenken (bijv. jubileum/opening/kerst/nieuwjaar) kunnen in de ‘Teckel-je-probleem’ Show meegenomen worden. Dit gebeurt in de vorm van een tombola/loterij gedurende de show. Geen probleem voor Annie.

Geen gezellige locatie? Geen probleem! Deze show kan o.a. bij restaurant ‘t Zusje in St. Oedenrode, restaurant Innesto in Asten of een Theater & Cultuurcentrum gespeeld worden.

U kunt me vrijblijvend een mailtje sturen voor meer informatie en mijn beschikbaarheid. 

Mobirise