Workshops

website templates

Workshop Teckel-je-probleem!

In deze Workshop gaan we samen aan de slag met de problematiek op de werkvloer en ‘probleempjes’ die er zijn onder de deelnemers.

We gaan tijdens deze Workshop bekijken welke problemen zich nou eenmaal (regelmatig) voordoen en waarom. Vanuit Improvisatie & Stand/Up Comedy wordt bekeken of je de in dit gezelschap spelende problemen wel kúnt aanpakken? Is datgene wel op te lossen of ‘om-te-denken’?

Je krijgt een individuele opdracht en je probeert een omschrijving te maken van je probleem. Later, in een kleine groep duikt men er wat dieper op in en gaat men op zoek naar een passende oplossing.

Hoe reageert u op dé oplossingen die worden aangedragen? Zijn we allemaal diep van binnen hetzelfde: simpele zielen met geen of juist grote problemen?
Of komt er (eindelijk) een groep die wel verschilt in Doen, Denken en Oplossen!?!

De deelnemers leren elkaar binnen mum van tijd wat beter kennen.

U wordt uitgedaagd om op een andere manier tegen een probleem aan te kijken (en soms lichtelijk ‘uit de comfortzone’ gehaald) omdat Humor dát met je doet. Omdat er eigenlijk maar 1 manier is om onze problemen het hoofd te bieden: bekijk het eens van de andere (humoristische) kant.

Aan het einde van de workshop gaat men lichter & wijzer naar huis. Iets bespreekbaar maken, al dan niet op een luchtige wijze, zorgt voor begrip en verbinding. Er is een sterkere band ontwikkelt, men heeft wat van zichzelf kunnen laten zien (Teambuilding, Team-versterking). 

Niet al uw problemen zullen als Sneeuw voor de Zon verdwijnen maar toch zullen er openingen zijn om het vanaf deze workshop net iets anders aan te pakken. Of er iets anders over te denken. Daar begint het mee!

Enkele deelnemers ontvangen een handig boekje van het welbekende ‘Omdenken’ : ‘kijk-denk-creeër’ (Berthold Gunster).

Er is altijd Werk aan de Winkel, of een probleem nu groot of klein is;
een Workshop die gaat over (uw) Problemen en deze (soms wel, soms niet) oplossen!

*Let op: deze middag bevat veel luchtige, gezellige en zelfs muzikale momenten. Misschien leert u zelfs te relativeren!

—————————————————————

U ontvangt vooraf een Algemene vragenlijst ‘over’ de deelnemers van de Workshop (Deze hoeft niet door eenieder individueel ingevuld te worden).
Daarnaast wordt er om wat aanvullende informatie gevraagd (bijv. namenlijst en hobby’s/functie e.d.).

De workshop wordt d.m.v. deze informatie voorbereid (medische problemen worden niet besproken).

Deze Workshop is Maatwerk en iedere workshop ‘Teckel-je-probleem’ zal anders verlopen. Daarom is deze workshop geschikt voor ieder gezelschap; het past namelijk altijd.

Geen locatie? Geen probleem! Deze workshop kan o.a. bij restaurant ‘t Zusje in St. Oedenrode, restaurant Innesto in Asten of een Theater & Cultuurcentrum gespeeld worden.

U kunt me vrijblijvend een mailtje sturen voor meer informatie en mijn beschikbaarheid.

Mobirise